Yleistä AEKI verkkopalvelusta

Dataline Group Oy (2354053-6)
[email protected]

Tämä on kauppapaikka jossa voit ilmaiseksi jättää osto- tai myynti-ilmoituksia käytetyistä IKEA huonekaluista sekä muista IKEA tuotteista. Kaikki tuotteet sivustolla on yksityishenkilöiden tai yritysten tekemiä ilmoituksia ja he ovat vastuussa tietojen oikeellisuudesta.

AEKI ei peri välityspalkkiota tai muita kuluja. Palvelu on ilmainen aina.

Ilmoittamista koskevat säännöt/käyttöehdot

Mainoksia, jotka eivät noudata sääntöjä ei julkaista ja ne poistetaan järjestelmänvalvojan toimesta.
aeki.fi pidättää oikeuden päättää mainonnan sääntöjen rikkomisesta. Säännöt ovat jatkuvasti ajan tasalla ja ne voivat muuttua ajan myötä.

 1. Sivusto on tarkoitettu ainoastaan käytettyjen IKEA tuotteiden ilmoituksille. Ilmoituksessa täytyy näkyä tuotteen alkuperäinen nimi, esim Leksvik tms.
 2. AEKI verkkopalvelussa voivat ilmoittaa yksityiset sekä yritykset.
 3. Tee otsikko ja tuotteen mainosteksti mahdollisimman tarkasti tuotetta kuvaavaksi.
 4. Käytä mieluiten tuotteen alkuperäistä nimeä. Älä kirjoita otsikkoon OSTETAAN tai MYYDÄÄN -tekstiä. Kuvallinen ilmoitus myy aina parhaiten.
 5. Ilmoitukseen ei saa kopioida tekijänoikeuksin suojattua sisältöä.
 6. Ilmoituksissa on kielletty laittomien kopioiden mainostaminen. Huomioi että ilmoittamasi tuote on alkuperäinen.
 7. Älä käytä tuotteiden sisältönä valokuvia jotka voivat rikkoa tekijänoikeuksia.
 8. Mahdolliset linkit voivat osoittaa ainoastaan mainostettavaan tuotteeseen, ei muille esim verkko/huutokauppasivuille.
 9. Voit mainostaa samaa tuotetta vain yhdellä ilmoituksella. Poista vanha mainos ennen kuin lisäät uutta.
 10. Huomioi että mainostekstisi ei sisällä loukkaavaa sisältöä tai kuvia.
 11. Ilmoituksen jättämällä hyväksyt mainoksen ehdot sekä todistat että sinulla on oikeus myydä ilmoittamasi tuotteet.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tämä on Yrityksen henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 24.12.2019. Viimeisin muutos 28.07.2020.

1. Rekisterinpitäjä

Dataline Group Oy

2. Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö

Timo Anttila
[email protected]
040 774 6121

3. Rekisterin nimi

Verkkopalvelun käyttäjärekisteri

4. Oikeusperuste ja henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Jokainen rekisteröitynyt käyttäjä on nähnyt linkin tälle sivulle sekä on suostunut henkilötietojen käyttämiseen palvelun peruskäyttöä varten. Kerätyt tiedot tarvitaan asiakkaiden välisiä yhteydenottoja varten. Tietoja ei käytetä automatisoituun päätöksentekoon tai profilointiin. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille ilman viranomaisen kirjallista pyyntöä eikä käytä tietoja markkinointiin.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin tallennettavia tietoja ovat: nimimerkki, sähköpostiosoite ja postinumero. Rekisteritietojen lisäksi kävijöistä jää IP-osoite ja ladatut sivut Cloudflaren (CDN) ja Datalinen palvelimelle. Datalinen palvelimen logitiedostot poistetaan viikottain.

Lomakkeiden yhteydenotot säilytetään ilmoituksen jättäjälle seitsemän (7) päivää, minkä jälkeen tiedot poistetaan tietokannasta. Käyttäjätunnuksien tiedot säilytetään kunnes käyttäjätunnus on ollut epäaktiivisena yhdeksänkymmentä (90) päivää.

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Verkkopalvelun käyttäjät syöttävät rekisterin vaatimat tiedot itse. Palvelimet, Google Analytics ja Google AdSense keräävät tarvitsemansa tiedot automaattisesti verkkopalvelua käytettäessä.

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti muille tahoille. Tietoja voidaan julkaista siltä osin kuin niin on sovittu asiakkaan kanssa. Autamme viranomaisia kirjallisissa tutkintapyynnöissä tapauskohtaisesti.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.

Käytämme Cloudflarea suojaamaan verkkopalvelun ja sen käyttäjien turvallisuutta. Kolmannen osapuolten hyökkäykset pysäytetään jo ennen kuin ne tulevat verkkopalvelun palvelimelle. Tästä syystä Cloudflare käyttää turvallisuusevästettä.

9. Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista

Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

10. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä ("oikeus tulla unohdetuksi"). Niin ikään rekisteröidyillä on muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa. Pyynnöt tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

Ilmoituksen luominen

 1. Rekisteröidy palveluun mikäli sinulla ei ole vielä voimassaolevia tunnuksia.
  Jättääksesi osto/myynti-ilmoituksia sinun tulee rekisteröityä. Rekisteröityminen on yksityiselle ilmoittajille ilmaista. Rekisteröityminen tapahtuu helposti aeki.fi palvelun rekisteröitymissivulta.Täytä rekisteröitymislomake huolellisesti ja paina lopuksi painiketta "rekisteröidy". Huomioi että täytät kaikki pakolliset tiedot oikein, muuten rekisteröintiä ei hyväksytä.
 2. Kirjaudu palveluun
 3. Jätä ilmoitus

Muut käyttäjät voivat jättää sinulle viestejä "Ota yhteyttä ilmoittajaan" lomakkeen avulla. Henkilökohtaisia yhteystietojasi ei näy julkisilla sivuilla. Halutessasi voit kirjoittaa puhelinnumerosi ilmoitustekstiin.

Ilmoituksen poisto

Kaikki ilmoitukset poistuvat automaattisesti 21 päivän jälkeen julkaisusta.
Tässä ohjeet ilmoitusten manuaaliseen poistoon:

 1. Valitse vasemmalta Käyttäjätiedot-valikosta Omat Ilmoitukset.
 2. Valitse listalta ilmoitus jonka haluat poistaa.
 3. Klikkaa otsikon yläpuolelta löytyvää muokkaa-nappia.
 4. Klikkaa sivun alalaidassa olevaa Poista-nappia.
 5. Vahvista poistaminen.

Ilmoituksen muokkaaminen

Kaikki ilmoitukset poistuvat automaattisesti 21 päivän jälkeen julkaisusta.
Saat sähköpostitse ilmoituksen 2 päivää ennen ilmoituksen vanhenemista.
Tässä ohjeet ilmoitusten uusimiseen:

 1. Valitse vasemmalta Käyttäjätiedot-valikosta Omat Ilmoitukset.
 2. Valitse listalta ilmoitus jonka haluat uusia.
 3. Klikkaa otsikon yläpuolelta löytyvää uusi ilmoitus-nappia.

Ilmoituksesi uusitaan ja se on voimassa 21 vrk.

Muuta palvelun käytöstä

Ilmoittaja on henkilökohtaisesti vastuussa jättämästään ilmoituksesta ja sen sisällöstä. Ilmoituksen tuotteen tulee vastata tuotteen kuvausta. Ilmoituksen jättäjän tulee olla myös tietoinen siitä, että ilmoitus saattaa näkyä hakukoneissa, esim. Google, ja että ilmoitus saattaa löytyä vielä jonkin aikaa niistä ilmoituksen poistamisen jälkeen.

AEKI ei ole vastuussa ilmoitettavista tavaroista, niiden kunnosta tai ilmoitusten kautta syntyvistä kaupoista. Vastuu kaupoista ja ilmoitustietojen oikeellisuudesta on ilmoituksen lähettäjällä. Poistamme huonomaineiset ilmoittajat palvelusta.

Ilmoitus on aktiivisena palvelussa 21 vuorokautta viimeisen muutoksen jälkeen, jonka jälkeen ilmoitus poistetaan. Ilmoittaja saa varoituksen ennen ilmoituksen poistamista sekä vahvistuksen poistamisesta. Voit uusia ilmoitusajan muokkaamalla ilmoitusta.

Ilmoittajan on ilmoitettava toimiva sähköpostiosoite luodessaan tunnusta. Emme käytä sähköpostia markkinointiin, mutta se on pakollinen yhteydenottoja ja palvelun ilmoituksia varten.

AEKI on velvoitettu antamaan tietoja viranomaisille mahdollisista väärinkäytöksistä ilmoituksien osalta.

Ota yhteyttä: [email protected]