Ilmoitukset

Faktum/Ståt pöytäkaappi ja seinäkaappi

Ostetaan Faktum/Ståt sarjan alakaappi ja seinäkaappi. Leveys 30 cm Yläkaapin korkeus 92 cm Yläkaapin ovi voi olla lasiaukollinen tai umpinainen. Värillä ei väliä, mutta valkoinen mieluummin. Alue 100 km säteellä Riihimäeltä.

Metod kaappi hyllyillä 60x37x200 cm

Runko valkoinen 60x37x200 cm Ovi valkoinen korkeakiilto Hyllyt valkoiset Myydään purettuna.

Ektorp päällinen

3-istuttavan Ektorp-sohvan päälliset, retroruskeat. Vähäisellä käytöllä olleet vaikka ovatkin vanhat.

Lycksele vuodesohva

Ikean Lycksele 2-istuttava vuodesohva kahdella erilaisella päällisellä. Leveys 140 cm, syvyys 100 cm. Vuodekoko 188 x 140.

Kylpyhuonevalaisin

Kylpyhuoneen valaisin Basisk typ V0404

Morgedal patjat 80cm 2 kpl

Alle vuoden verran hyvin nukutut siistit Morgedal patjat. Leveys 80cm eli täydellinen kaksikko parisänkyyn 160cm. Nouto Herttoniemestä.

Söderhamn divaani, valkoinen

Myydään valkoinen pari vuotta käytössä ollut, uutena ostettu Söderhamn - divaani.

Komplement ulosvedettävä naulakko

Uusi käyttämätön ulosvedettävä naulakko Komplement-vaatekaappiin.

Bestå Burs tv-taso ja seinähylly

Tämä upean punainen ja laadukas säilytyskokonaisuus on poistunut Ikean mallistosta. BESTÅ BURS, tv-taso, korkeakiilto punainen. Mitat 180(l)x41(s)x49(k) - kuntohyvä, keskimmäisen hyllykön kaksi alinta hyllyä yhdistetty yhdeksi kokonaisuudeksi - tilavissa vetolaatikoissa kätevät irralliset cd-hyllyt ripustuksella Hinta 40 € BESTÅ BURS, seinähylly (kuvassa käytetty lattialla kukkatasona betoniharkojen päällä), korkeakiilto punainen. Mitat 180(l)x26(s)x26(k) - pientä jälkeä kukkien kasteluvedestä yläpinnassa Hinta 20 € Yhteishinta 50 €

Tirup violetti nojatuoli

Violetti nahkanojatuoli. Pyörii 360 astetta. Metallijalassa naarmuja ja istuinosassa hieman käytön jälkiä. Ks. kuvat. Istuinkorkeus noin 27-37 cm, korkeus noin 76 cm, syvyys noin 90 cm.

Villahuopa

Joskus myynnissä ollut villahuopa punavalkoinen joulu aiheinen

Villahuopa

Joskus myynnissä ollut villahuopa punavalkoinen joulu aiheinen

Mångstad-peili

Myydään iso Mångstad peili. Mitat: 190cm x 94cm

Valkoinen Eket-hyllykkö x 2

Kaksi valkoista Ikean Eket-sarjan lokerikkohyllyä 70x35x80 cm. Mukana on myös erikseen ostetut, puunväriset jalat. Hylly on reilun vuoden vanha, uutta vastaavassa kunnossa lukuunottamatta yhden alalokeron takalevyyn tehtyä reikää johtoa varten. Sitä ei näy, jos hyllyssä on kirjoja. Nouto Puotilasta mahdollisimman pian.

IKEA Vimle 3:n istuttava sohvan niskatuella

VIMLE-sohvasarja koostuu osista, joita voi yhdistellä omien tarpeidensa mukaan – ja tarpeiden muuttuessa myös sohvaa on helppo muokata.

Pax 4 kpl vaatekaappi kokonaisuus

Yhteensä neljä kaappia. 2 kpl 79 cm leveitä 62 cm syviä ja 257 cm korkeita kaappeja, toisessa ylähyllyn alla ulos vedettävä housuteline ja kolme vetolaatikkoa, toisessa kolme hyllyä ja kaksi ulos vedettävää ritiläkoria ja kolme vetolaatikkoa. 2 kpl kulmavaatekaappia, joissa molemmissa ylähylly, 2 tankoa ja alahylly. Syvyys kulmasta 118 cm ja alahyllyn leveys 112 cm. Toisessa peiliovet muissa kehystetyt maitolasit. Upea kokonaisuus, luovutaan tilan tarpeen vuoksi.

Ikean Stave-peili, tammi, L 70 x K 160 cm

WANTED: Ikean valikoimasta poistunut iso STAVE-peili tammikehyksellä, L 70 cm x K 160 cm. Kuvassa kaipaamani peilikoko on kapeiden peilien (2 kpl 40 x 160 cm) keskellä. Peili poikkeaa Ikean uudemmasta, tilalle tulleesta Nissedal-mallista vain vähän, mutta kuitenkin just sen verran, että kun tuota Stavea on seinillä jo ennestään, niin nyt tarvittais vielä se kaikkein isoinkin koko joukon jatkoksi ihan samaa sarjaa... Laitathan mailia, jos sinulta yksi tällainen em. iso peili ylimääräisenä löytyy - maksan toki tuotteesta kunnon mukaisen hinnan, joka on molemmin puolin avoin ja yhteisesti sovittavissa, eli kuullaanhan pian!

Lommarp työpöytä

Tänä vuonna uutena ostettu, vähällä käytöllä ollut eli uutta vastaava. Väri vaalea beige. Vain nouto.

HENRIKSDAL TUOLIN PÄÄLINEN

Myydään 6 kpl uudenveroisia Henriksdal tuolin huppuja

Kirjoituspöytä / koulupöytä Påhl kokonaisuus

1 kpl Påhl koulupöytä 128cm x 58cm 1 kpl Påhl pöytähyllykkö 1 kpl Örfjäll tuoli (vihreä) 1 kpl Hårte led pöytävalaisin (vihreä). Mahdollista ostaa toinen vastaavanlainen Påhl pöytä. Vain nouto Kaarinan keskustasta.

Ikea Bestå tv- taso

Bestå tv- taso,jossa 2 avohyllyä ja 2 vetolaatikkoa. Päällä maitolasi. Korkeakiiltovalkoinen. Muutoin hyvässä kunnossa, mutta oikeassa laidassa pieni kolhu. Metallinväriset jalat. Korkeus 49 cm, leveys 120 cm ja syvyys 40 cm.

Expedit 4x4 hyllykkö

Ikean expedit 4x4 hylly,kolmella ovella ja kahdella laatikolla.

Ikea fusion pöytäryhmä

Myydään siistikuntoinen Ikean mallistosta poistunut Fusion 4-hengen ruokapöytä+tuolit. Kompaktin kokonsa puolesta menee hyvin pieneenkin tilaan. Pöytä 84cmx84cm, korkeus 75cm Tuolien istuinkorkeus 45cm Väriltään tummanruskea.

Ikean STUVA vaatekaappi

Haluan ostaa Stuva vaatekaapin (korkeus 120-130 cm) kaikki ovi värivaihtoehdot huomioidaan.

Sohva

7/2020 ostettu vaaleanharmaa 3 istuttava sohva. Siistikuntoinen

Liatorp hylly

Myydään 3 kpl Liatorp hyllyjä. Saa vitriinikaapiksi ovilla. 90e/ kpl

Bestå-sarjan korkeakiilto ovet, valkoinen

Siistikuntoiset bestå-sarjan ovet. Väri valkoinen korkeakiilto, oven koko 60x64 cm. Myynnissä 12 kpl, hinta 15 eur/kpl tai 150 eur kaikki yhteensä

Landskrona Lepotuoli

Ostetaan Ikean VALKOINEN nahkainen Landskrona lepotuoli Pk- seudulta. Tarjoa kuvien ja hinnan kanssa, kiitos! S.postini; [email protected]

PS 1999 nojatuoli

Haluan ostaa kuvan mukaisen PS 1999 nojatuolin edullisesti. Värillä ei ole väliä. Mielellään Uudeltamaalta.

Songesand säilytyssänky

Myydään hyvässä kunnossa oleva 1,5 vuotta vanha Ikea Songesand säilytyssänky 160x200cm, Leirsund sälepohjalla. Vain nouto.

Svelvik sängynrunko

Musta 160 cm leveä Svelvik -parisänky etsinnässä, sälepohjilla tai ilman, patjoja en tarvitse.

Pöytäkaappi metod veddinge ovella 60lev 80kork 40s

Tällaisia valkoisia pöytäkaappeja koottuna, mutta lähes käyttämättömänä 18 kpl (asennettu, mutta jääneet käyttämättä kunnes muuton jälkeen odottaneet seuraavaa kohdetta Pirkkalassa lämpimässä hallissa. Säästä kokoamisen vaiva ja puolet uuden hinnasta. Löytyy samoilla elementeillä kaappeja muillakin mitoilla muutamia (60x60x40 3kpl, 80x60x40 tiskikaappi kuivaustelineillä, 60x60x200 korkea kaappi sekä 40x60x200 korkea ja kapea kaappi. Hinta sisältää jalat samoin sokkelilistaa saa mukaan. Kiinnityskiskot ja niihin tarvikkeet löytyy myös. Vedin on kuvan mukainen ja puolisuudet aikalailla tasan vasenta ja oikeaa. Laita toivomuslistaa jos koot osuu kohdalleen ja tule hakemaan omasi. Parissa kaapissa muistaakseni reikä sähköjen sisäänviemiseksi takana sivussa. Yhteydenotot ensisijaisesti tekstiviesti tai WA

Adde tuoli valkoinen

Adde tuoleja. Osa ihan uusia käyttämättömiä. Osassa käytön jälkiä. Taikasienellä ja tai painepesurilla valkoistaa varmaan niitä likaantuneitakin. Olleet asiakastilassa istuimina. Näitä on yli 50 kpl. Kaikkea ei tarvitse ostaa. Tästä hyvät ja kevyet sekä pinottavat istuimet vaikka puutarhajuhliin tms. En lähettele. Nouto Pirkkalasta sovitusti.

Valkoinen Stuva-sarjan lastenvaatekaappi

Myydään tarpeettomana hyväkuntoinen, kuvien mukainen, valkoinen Ikean Stuva-sarjaan kuuluva lastenvaatekaappi. Mitat k 193 x l 60 x s 53 cm. Ainoastaan nouto.

Myydään kaksi kappaletta Ikea Leksvik yöpöytiä

Myydään käytetyt, erittäin tukevat ja hyvässä kunnossa olevat Leksvikin yöpöydät. Korkeus 94cm, leveys 40cm ja syvä 40cm. Pöytäkannen alla säilytystila sekä avattava ovi sivussa, jonka takana yksi hylly. Pöydät tosiaan muuten hyvässä kunnossa, mutta molemmissa yöpöydissä on toisella puolella sivussa muutama ruuvireikä, joissa on ollut tabletille sopiva kiinnitys kiinni. Molemmat pöydät yhteensä 50€, yksittäin 30€/kpl.

Sohvapöytä tumma puu ja lasi

Vanha, mutta kohtuullisen hyväkuntoinen Ikean sohvapöytä. Malli poistunut tuotannosta. Lasi on erillinen, vähän naarmuja ja normaalin käytön naarmuja löytyy myös puusta (kts. Kuva). Yleisilme kuitenkin siisti. Tämä on siinä mielessä sitä parempaa Ikeaa, että lastulevyksi painaa kuin synti. Leveys 118cm Korkeus 45cm Syvyys 60cm Mieluiten nouto Ruskeasuolta.

ARILD nojatuoli musta

Haluaisin ostaa Ikean mustan nahkaisen nojatuolin kaveriksi tälle ARILD sohvalle.

Björksnäs penkki

Ostan Björksnäs penkin, mieluiten mustan, mutta kaikenlaisia penkkejä tarkotkaa!

Koristetyynynpäällinen

Ostan kuvanmukaisen tyynynpäällisen

Ektorp divaani

Myydään vähällä käytöllä ollut valkoinen Ektorp divaani. On ehjä ja päälliset juuri pesty. Nouto Pirkkalasta.

Sauland petauspatja 90cm x 200cm

Joulukuussa ostettu petauspatja jolle ei löytynyt käyttöä loppuen lopuksi. Nukuttu noin 20 yötä.

Trolsta senkki lila

Lilan värinen Ikean Trolsta senkki. Leveys 116cm, korkeus 76cm, syvyys 50cm.

Sauland sijauspatja 180x200

4/2020 ostettu Ikeasta. Siisti kunto. Putsaan ja tuuletan parvekkeella ennen kauppoja. Taloudessa yksi kissa. Tarvitsen tilaa pienemmälle sängylle.

Stockholm kattovalaisin

Valkoinen kattovalaisin, mukana myös polttimo. Kunto erittäin hyvä.

Söderhamn 3 istuttavan ja 1 käsinojan päälliset

Söderhamb 3 istuttavan ja yhden käsinojan tummanharmaat päälliset. Ollut käytössä vähän aikaan. Muutama pienitahra löytyy, lähtee pesussa. Pesu ostajalle. Kunto on on muuten kuin uusi, ei haalistunut väri.

roosa jära lampunvarjostin

Ostetaan kuvan mukainen ikea roosa jära lampunvarjostin( 19cm).

Mellby nojatuoli

2 kpl - molemmat yhteishintaan 80. Väri Dansbo Dark Grey. 5 vuotta vanhat, siistikuntoiset.

Kivik-sohva

Pituus 228 cm. Väri tummanharmaa (Dansbo Dark Grey 302.111.81). 7 vuotta vanha. Siistissä kunnossa.

Brimnes -vuodesohva

Luulisin että tämä on Brimnes -vuodesohva. Yli 10v wanha, lisäksi purettu ja kasattu jo useamman kerran eikä tule nykyisestä lokaatiostaan purkamatta ulos joten lähinnä varaosiksi. Tämän saa siis ilmaiseksi.

Leksvik yöpöytä

Ikea Leksvik yöpöytä

Matala metallinen pikkupöytä Jarpen

Ikean 80-luvun tuotantoa, Taso metalliritilä ja lasi

Ostan Stuva - kaapin

Ostan Ikean Stuva-kaapin kuvan mukaisilla ovilla. Koko L 60 cm, K 128 cm, S 51 cm. Yhden oven leveys 30 cm

Myydään Ektorp -sohva + rahi, tummanharmaa

3kk käytössä ollut Ektorp-sohva +rahi, tummanharmaa. Uutta vastaavassa kunnossa. Syy myyntiin: ei sovikaan sisustukseen. Herttoniemessä Helsingissä. Ei kotieläimiä.

runkopataja snarum jaloilla ja hemnes sohva

myydään kaksi vuoden vanhaa hyväkuntoista snarum runkopatjaa jaloilla ja sijauspatjalla tarpeettomina Pirkkalassa 50,00 kappale. myydään myös vuoden vanha hemnes vuodesohva tarpeettomana 100,00

Isoja Komplement ritiläkoreja

Myydään 5kpl komplement-ritiläkoreja, koko 100x55x16. Hinta 5e/kpl tai 20e kaikista viidestä.

Jennylund tuolin vaihtopäällinen

Punainen siisti vaihtopäällinen

Jennylund tuoli

Siistikuntoinen, ryhdikäs

Lillängen kaappi

2 kpl Lillängen kaappia. Molemmissa sisällä valot. Yht. 40 €

Pax kaapin laatikon runko

Ostetaan Pax Komplement vaatekaapin laatikoiden runkoja 4 kappaletta - syvempi malli n. 50 cm - vanha malli ostettu jotain 15 v vuotta sitten...

Ikean Malm apu vai sivupöytä? Valk. Pyörillä.

Myydään jo vuosia sitten IKEA:n myynnistä poistunut pöytä joka viedään yleensä käsistä nettimyynneissä. En muista nyt tämän nimeä onko apu vai sivupöytä, mutta pyörillä kuitenkin ja ja merkki varmaankin Malm tai Malvik tai vastaava. No tietäjät tietää. Pituus sen suunnilleen 190cm ja pöytähän on kokonainen eli ei pysty purkamaan. Nouto mahd.pian. Itselläni ei tullut käyttöä tälle. Olen ostanut tämän aikoinaan netistä yksityiseltä myyjältä. Muutamia pieniä peitettyjä naarmuja löytyy jotka siis oli jo kun sen ostin, mutta käyttöä ei haittaa, mutta jos taas on turhan tarkka niin... Huomioitu hinnassa 40e ja nouto vuoreksen keskustasta Tampereelta.

Ikea Tirup nojatuoli - valkoinen

Myynnissä hyväkuntoinen, nahkainen ja valkoinen Ikean Tirup nojatuoli. Tuolissa pieniä käytön jälkiä, mutta yleisesti todella hyvässä kunnossa! Nouto Hyvinkäältä

Ektorp 2-ist.sohvanpäällinen musta

Haluan ostaa mustan päällisen kahden istuttavaan ektorp sohvaan. Tarjoa kuvan kera.

Työpöytä

Liatorp työpöytä Valmiiksi purettu

Valkoinen Bonde-hylly 6x2

Ostetaan 2 kpl Ikean valkoisia Bonde-hyllyjä, koko 6x2. Nopea nouto.

Hyllykköjä, kahta eri kokoa

Tarjolla 2 avohyllyä hintaan á 25€/kpl. Muuton alta pois.

Työpöytä

Uutta vastaavassa kunnossa oleva lasikantinen työpöytä nyt muuton alta! Maali ei ole yhtään kolhiintunut.

Verhokiskot, Kvartal

Myydään 6 kappaletta ikean kvartal kiskoja (ei löytänytkään meiltä paikkaa) . Pituus 60 cm. Myyn mielellään kaikki kerralla. Hinta 20 €. Sijaitsee Hämeenlinnassa. Myynnissä myös muualla.

Kivik-sohvan päällinen

2:n istuttavaan Kivik-sohvaan uusi, tummanharmaa päällinen. ( Näyttää kuvassa vaaleammalta) Ehdin avata paketin, kun huomasin että oma sohvani onkin 3:n istuttava. Täysin käyttämätön siis.

Kvikne vaatekaapin uudet ovet

Myydään uudet käyttämättömät Kvikne vaatekaapin ovet L120 K190.

KOLON lattiasuojus

Tosi vähän käytetty lattiasuojus esim. pyörällisen työtuolin alle. Mitat 120 x 100 cm.

Expedit hylly

Myydään iso Expedit valkoinen hylly. Kunto hyvä mutta toki käytetty. Hintapyyntö 40€ ja nouto Westendistä.

Ringhult keittiön etusarjat 25 osaa

Kaikki kuvassa olevat kaapinovet ja laatikoiden etusarjat kuuluvat hintaan Kaappirungot ei kuulu, eikä saranat. Ikea keittiö Ringhult, valkoinen korkeakiilto. Tarkat mitat löytyvät Marketplacessa olevasta ilmoituksesta missä sama kuva.

Yöpöytä, Undredal

Ostan hyväkuntoisen mustan Undredal yöpöydän.

Lasten sänky

Jatkettava, patjoineen ilman kuvassa näkyviä petivaatteita.

Ikea Algot

Ostetaan valkoisia Algot-osia -hyllylevyjä 38x60cm -verkkokoreja 38x60cm 14cm syviä ja 29cm syviä

Billy 60 cm hylly, pähkinän värinen

Pähkinän värinen 60 cm leveä Billy kirjahylly

hemnes sohvasänky

Ostetaan ikean hemnes sohvasänky, mielellään patjojen kera, mutta ilmankin käy.