Ilmoitukset

Matala metallinen pikkupöytä Jarpen

Ikean 80-luvun tuotantoa, Taso metalliritilä ja lasi

Brimnes kaappi 78x190 Valkoinen, super siisti

Uutta vastaava komero jäi käyttämättä muuton jälkeen uudessa kodissa. Noin vuoden vanha ja maksoi satasen. Kasattuna edelleen. Kuljetuksesta voidaan keskustella korvausta vastaan myös lähialueille. Mahtuu konttikärryyni hyvin kokonaisena.

Ostan Stuva - kaapin

Ostan Ikean Stuva-kaapin kuvan mukaisilla ovilla. Koko L 60 cm, K 128 cm, S 51 cm. Yhden oven leveys 30 cm

Myydään Ektorp -sohva + rahi, tummanharmaa

3kk käytössä ollut Ektorp-sohva +rahi, tummanharmaa. Uutta vastaavassa kunnossa. Syy myyntiin: ei sovikaan sisustukseen. Herttoniemessä Helsingissä. Ei kotieläimiä.

runkopataja snarum jaloilla ja hemnes sohva

myydään kaksi vuoden vanhaa hyväkuntoista snarum runkopatjaa jaloilla ja sijauspatjalla tarpeettomina Pirkkalassa 50,00 kappale. myydään myös vuoden vanha hemnes vuodesohva tarpeettomana 100,00

IKEA Grönlid rahi, jossa säilytystilaa

IKEA GRÖNLID sarjan rahi jossa säilytystilaa (ovh. 169eur). Vaihdettavilla ja pestävillä päällisillä (Ljungen keskiharmaa). Lisäksi mukana puinen päällinen (ei IKEAn valikoimasta) ks. kuvat. Myös sohva myytävänä, ks. erillinen ilmoitus setistä. Ostettu 2018 ja moitteettomassa kunnossa. LJUNGEN on kulutusta kestävä polyesterikangaspäällinen, jonka pinta on pehmeän samettinen ja hieman hohtava. Päällinen on helppo pitää puhtaana, sillä se voidaan irrottaa ja pestä koneessa. Päällisen hankauksenkesto on testattu 45 000 kierroksella. Arkikäytössä olevien huonekalujen on hyvä kestää vähintään 15 000 kierrosta. Yli 30 000 kierrosta tarkoittaa hyvää hankauksenkestoa. Päällisen valonkesto-ominaisuudet (auringonvalo ei haalista materiaalia) ovat tasoa 5 asteikolla 18. Alan standardien mukaan kotikäyttöön tarkoitettujen materiaalien valonkesto-ominaisuuksien tulee olla vähintään tasoa 4. UUSIA JA ERI VÄRISIÄ PÄÄLLISIÄ IKEAn valikoimassa rahiin (ovh. 32eur). RAHIN MITAT Pituus: 98 cm Leveys: 73 cm Korkeus: 49 cm Vapaa korkeus kalusteen alla: 7 cm Säilytystila: 105 l (20 x87 x 62 cm) PUINEN PÄÄLLINEN on pähkinän punaisella petsattua massiivipuuta, jossa hieman käytön jälkiä (kuumista kupeista petsaus kärsinyt). Helppo hioa ja käsitellä uudelleen! Mitat 60 x 95 cm

IKEA Grönlid sohva

IKEA GRÖNLID sarjan 3:n istuttava sohva (ovh. 599eur). Vaihdettavilla ja pestävillä päällisillä (Ljungen keskiharmaa). Myös rahi myytävänä, ks. erillinen ilmoitus setistä. Ostettu 2018 ja moitteettomassa kunnossa. LJUNGEN on kulutusta kestävä polyesterikangaspäällinen, jonka pinta on pehmeän samettinen ja hieman hohtava. Päällinen on helppo pitää puhtaana, sillä se voidaan irrottaa ja pestä koneessa. Päällisen hankauksenkesto on testattu 45 000 kierroksella. Arkikäytössä olevien huonekalujen on hyvä kestää vähintään 15 000 kierrosta. Yli 30 000 kierrosta tarkoittaa hyvää hankauksenkestoa. Päällisen valonkesto-ominaisuudet (auringonvalo ei haalista materiaalia) ovat tasoa 5 asteikolla 18. Alan standardien mukaan kotikäyttöön tarkoitettujen materiaalien valonkesto-ominaisuuksien tulee olla vähintään tasoa 4. UUSIA JA ERI VÄRISIÄ PÄÄLLISIÄ IKEAn valikoimassa (ovh.147eur + 15eur käsinojat) SOHVAN MITAT Korkeus selkätyynyjen kanssa: 104 cm Leveys: 247 cm Syvyys: 98 cm Vapaa korkeus kalusteen alla: 7 cm Käsinojan leveys: 18 cm Käsinojan korkeus: 68 cm Istuimen leveys: 211 cm Istuimen syvyys: 60 cm Istuinkorkeus: 49 cm

IKEA Grönlid sohva ja rahi

IKEA GRÖNLID sarjan 3:n istuttava sohva (ovh. 599eur) ja rahi jossa säilytystilaa (ovh. 169eur). Vaihdettavilla ja pestävillä päällisillä (Ljungen keskiharmaa). Lisäksi mukana puinen päällinen (ei IKEAn valikoimasta) ks. kuvat. Ostettu 2018 ja moitteettomassa kunnossa. LJUNGEN on kulutusta kestävä polyesterikangaspäällinen, jonka pinta on pehmeän samettinen ja hieman hohtava. Päällinen on helppo pitää puhtaana, sillä se voidaan irrottaa ja pestä koneessa. Päällisen hankauksenkesto on testattu 45 000 kierroksella. Arkikäytössä olevien huonekalujen on hyvä kestää vähintään 15 000 kierrosta. Yli 30 000 kierrosta tarkoittaa hyvää hankauksenkestoa. Päällisen valonkesto-ominaisuudet (auringonvalo ei haalista materiaalia) ovat tasoa 5 asteikolla 18. Alan standardien mukaan kotikäyttöön tarkoitettujen materiaalien valonkesto-ominaisuuksien tulee olla vähintään tasoa 4. UUSIA JA ERI VÄRISIÄ PÄÄLLISIÄ IKEAn valikoimassa sohvaan (ovh.147eur + 15eur käsinojat) että rahiin (ovh. 32eur). SOHVAN MITAT Korkeus selkätyynyjen kanssa: 104 cm Leveys: 247 cm Syvyys: 98 cm Vapaa korkeus kalusteen alla: 7 cm Käsinojan leveys: 18 cm Käsinojan korkeus: 68 cm Istuimen leveys: 211 cm Istuimen syvyys: 60 cm Istuinkorkeus: 49 cm RAHIN MITAT Pituus: 98 cm Leveys: 73 cm Korkeus: 49 cm Vapaa korkeus kalusteen alla: 7 cm Säilytystila: 105 l (20 x87 x 62 cm) PUINEN PÄÄLLINEN on pähkinän punaisella petsattua massiivipuuta, jossa hieman käytön jälkiä (kuumista kupeista petsaus kärsinyt). Helppo hioa ja käsitellä uudelleen! Mitat 60 x 95 cm

Ovi Ikean PAX vaatekaappiin

Kiiltovalkoinen oikeakätinen 50cm leveä ovi 236cm korkeaan PAX-vaatekaappiin. Saranat eivät tule mukana. Oven sisäpuolella peili, jonka voi ottaa pois. Kuvassa oikealla oleva ovi.

FÄRVIK Liukuovipari

Ikea Färvik liukuovipari 150cm leveään (2x75cm) PAX kaappiin, korkeus 236cm. Toisessa naarmu. Mukaan kiskot ym millä ovat kiinni.

Isoja Komplement ritiläkoreja

Myydään 5kpl komplement-ritiläkoreja, koko 100x55x16. Hinta 5e/kpl tai 20e kaikista viidestä.

Jennylund tuolin vaihtopäällinen

Punainen siisti vaihtopäällinen

Jennylund tuoli

Siistikuntoinen, ryhdikäs

Lillängen kaappi

2 kpl Lillängen kaappia. Molemmissa sisällä valot. Yht. 40 €

Pax kaapin laatikon runko

Ostetaan Pax Komplement vaatekaapin laatikoiden runkoja 4 kappaletta - syvempi malli n. 50 cm - vanha malli ostettu jotain 15 v vuotta sitten...

Ikean Malm apu vai sivupöytä? Valk. Pyörillä.

Myydään jo vuosia sitten IKEA:n myynnistä poistunut pöytä joka viedään yleensä käsistä nettimyynneissä. En muista nyt tämän nimeä onko apu vai sivupöytä, mutta pyörillä kuitenkin ja ja merkki varmaankin Malm tai Malvik tai vastaava. No tietäjät tietää. Pituus sen suunnilleen 190cm ja pöytähän on kokonainen eli ei pysty purkamaan. Nouto mahd.pian. Itselläni ei tullut käyttöä tälle. Olen ostanut tämän aikoinaan netistä yksityiseltä myyjältä. Muutamia pieniä peitettyjä naarmuja löytyy jotka siis oli jo kun sen ostin, mutta käyttöä ei haittaa, mutta jos taas on turhan tarkka niin... Huomioitu hinnassa 40e ja nouto vuoreksen keskustasta Tampereelta.

Ikea Tirup nojatuoli - valkoinen

Myynnissä hyväkuntoinen, nahkainen ja valkoinen Ikean Tirup nojatuoli. Tuolissa pieniä käytön jälkiä, mutta yleisesti todella hyvässä kunnossa! Nouto Hyvinkäältä

Ektorp 2-ist.sohvanpäällinen musta

Haluan ostaa mustan päällisen kahden istuttavaan ektorp sohvaan. Tarjoa kuvan kera.

Työpöytä

Liatorp työpöytä Valmiiksi purettu

Valkoinen Bonde-hylly 6x2

Ostetaan 2 kpl Ikean valkoisia Bonde-hyllyjä, koko 6x2. Nopea nouto.

Hyllykköjä, kahta eri kokoa

Tarjolla 2 avohyllyä hintaan á 25€/kpl. Muuton alta pois.

Työpöytä

Uutta vastaavassa kunnossa oleva lasikantinen työpöytä nyt muuton alta! Maali ei ole yhtään kolhiintunut.

Verhokiskot, Kvartal

Myydään 6 kappaletta ikean kvartal kiskoja (ei löytänytkään meiltä paikkaa) . Pituus 60 cm. Myyn mielellään kaikki kerralla. Hinta 20 €. Sijaitsee Hämeenlinnassa. Myynnissä myös muualla.

Kivik-sohvan päällinen

2:n istuttavaan Kivik-sohvaan uusi, tummanharmaa päällinen. ( Näyttää kuvassa vaaleammalta) Ehdin avata paketin, kun huomasin että oma sohvani onkin 3:n istuttava. Täysin käyttämätön siis.

Kvikne vaatekaapin uudet ovet

Myydään uudet käyttämättömät Kvikne vaatekaapin ovet L120 K190.

KOLON lattiasuojus

Tosi vähän käytetty lattiasuojus esim. pyörällisen työtuolin alle. Mitat 120 x 100 cm.

Expedit hylly

Myydään iso Expedit valkoinen hylly. Kunto hyvä mutta toki käytetty. Hintapyyntö 40€ ja nouto Westendistä.

Ringhult keittiön etusarjat 25 osaa

Kaikki kuvassa olevat kaapinovet ja laatikoiden etusarjat kuuluvat hintaan Kaappirungot ei kuulu, eikä saranat. Ikea keittiö Ringhult, valkoinen korkeakiilto. Tarkat mitat löytyvät Marketplacessa olevasta ilmoituksesta missä sama kuva.

Yöpöytä, Undredal

Ostan hyväkuntoisen mustan Undredal yöpöydän.

Lasten sänky

Jatkettava, patjoineen ilman kuvassa näkyviä petivaatteita.

Ikea Algot

Ostetaan valkoisia Algot-osia -hyllylevyjä 38x60cm -verkkokoreja 38x60cm 14cm syviä ja 29cm syviä

Billy 60 cm hylly, pähkinän värinen

Pähkinän värinen 60 cm leveä Billy kirjahylly

hemnes sohvasänky

Ostetaan ikean hemnes sohvasänky, mielellään patjojen kera, mutta ilmankin käy.

Stockholm 2017 valaisin

Myydään kuvan erittäin hyväkuntoinen klassikko valaisin erikoislampulla. Eläimetön ja savuton koti. Pikainen nouto Kirkkonummen keskustasta.

PJÄTTERYD Taulu, Hopeakauris

Myydään kuvan siistikuntoinen taulu, koko 56x56 cm. Vain nouto: Ylämylly